Nyomtató, számítógép, laptop javításhoz a +36 70 702 33 16-as telefonszámon vagy az alábbi űrlap kitöltésével kérhet segítséget. A hiba felderítése ONLINE (Viber/Skype/video-file küldése/AnyDesk stb.) is történhet, ahol a távoli gépre ránézve tudunk előzetes tanácsot adni a javításra.

Békés megyében szinte bármilyen másoló/nyomtató/informatikai eszköz helyszíni vizsgálata kérhető az aktuális kiszállási díjak figyelembe vételéve. A kiszállási díjakról kérem érdeklődjön elérhetőségeinken!

Békés megyén kívülről a javítást a hibás eszközt futárszolgálattal telephelyüke vagy békéscsabai Foxpost, esetleg Postapont automatába juttassa el! Amennyiben szeretné, hogy  mi küldjünk futárt az eszközért, annak díja 5kg-ig kb. 1990 Ft, 5-40kg között kb. 6990 Ft, 40-100kg között kb. 9990 Ft, melyet előre utalással vagy a futár megérkezésekor a futárnak készpénzben fizetendő.

Az eszköz sikeres javítása esetén a visszajuttatás díját cégünk állja! Javíthatatlan eszköz esetén az esetleges visszaküldés díja önt terheli!

    Köszönjük javítás iránti megkeresését!

    Üzenetét legfeljebb 72 órán belül megválaszoljuk. Amennyiben nem látja a beérkező üzenetei között válaszunkat, kérem ellenőrizze SPAM fiókját! Újabb üzenetet az általunk küldöttre válaszolva is küldhet részünkre.

    INFOshop Techline Kft.